Home » Feestdagen


Feestdagen

Feestvieren kan niet zonder gezelligheid. Bij gezelligheid hoort eten. Het is een fenomeen dat doortrekt in alle culturen over de hele wereld. Wie is er niet met deze boodschap opgegroeid?

Echter hebben deze dagen ook een keerzijde.
Voor veel mensen zijn dit dagen van verleidingen die moeilijk zijn te weerstaan. Overal om je heen wordt reclame gemaakt van snoepgoed, veel (en bijzonder) eten. Je wordt er gek mee gemaakt.

Natuurlijk moet er voorafgaand aan een goede en luxe maaltijd (voor bijvoorbeeld Kerstmis) een proefmaaltijd worden georganiseerd. Een dag waarop je mensen uitnodigt om je bijzondere kookkunsten voor te laten proeven, voordat je ze voorschotelt aan je hoofdgasten met kerst. 


 

Maar ook chocoladeletters, schuimpjes, chocolade-eitjes, Valentijnsdag lekkernijen, etc. kun je massaal voorproeven, omdat de winkeliers tegenwoordig al maanden voordat die ene feestdag plaatsvindt de schappen hebben gevuld.

Onder het kopje feestdagen vind je pagina's met diverse feestdagen met tips hoe je het beste om kunt gaan met deze dagen. Ook vind je van diverse lekkernijen een tabel met de energiewaarden (calorieën). Zodat je bewust kunt kiezen.

*Indien je tips hebt, zijn deze natuurlijk van harte welkom.  


bron foto: waarvrouwenvanhouden.nl